Sigurno i vi dok čitate neku knjigu naiđete na neki dio koji mora negdje da zapišete, ovde možete to da podijelite sa nama vaše omiljene odlomke iz raznih knjiga.
Evo jedan od meni jako dragih:
"Čekanje.To je bila prva lekcija koju sam naučila o ljubavi.Dani se otegnu,čovjek pravi hiljadu planova,zamišlja sve moguće razgovore,zaklinje se da će promijeniti svoje ponašanje u određenim prilikama - a ostaje svo vrijeme nespokojan,usplahiren,sve dok se ne pojavi voljena osoba.Au tom trenutku više ne zna šta bi da kaže.Oni sati isčekivanja preobratili su se u napetost,napetost se izrodila u strah,strah izaziva stid da pokažemo svoja osjećanja."
Paulo Koeljo-Na obali rijeke Pjedre sedela sam i čekala
Evo jedan od meni jako dragih:
"Čekanje.To je bila prva lekcija koju sam naučila o ljubavi.Dani se otegnu,čovjek pravi hiljadu planova,zamišlja sve moguće razgovore,zaklinje se da će promijeniti svoje ponašanje u određenim prilikama - a ostaje svo vrijeme nespokojan,usplahiren,sve dok se ne pojavi voljena osoba.Au tom trenutku više ne zna šta bi da kaže.Oni sati isčekivanja preobratili su se u napetost,napetost se izrodila u strah,strah izaziva stid da pokažemo svoja osjećanja."
Paulo Koeljo-Na obali rijeke Pjedre sedela sam i čekala
ned srp 31, 2016 7:34 pm by Admin
» Planeta bez granica pocela sa radom!
uto srp 12, 2016 7:08 am by Admin
» SILVIA JUNG
pon srp 11, 2016 5:29 pm by Admin
» Zdravko Čolić (Diskografija)
pet oľu 20, 2015 9:35 am by cibalius77
» SRETAN ROĐENDAN VIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!12.02.2014
sri vel 12, 2014 4:53 pm by Admin
» TRAŽIM DJ-E
pon stu 12, 2012 7:57 am by thedjw3